Puhkemajad Pärnumaal

Kuidas valida puhkemaja Pärnumaal?

Puhkemajad Pärnumaal asuvad suuresti Pärnu lahe ääres. Kuna Pärnu linn ise on suvel väga suur turismimagnet, siis on ka linna ümbruses asuvad puhkemajad päris populaarsed. Samas ei ole puhkemajad Pärnumaal oma valikupoolest nii mitmekesised kui näiteks Harjumaal ja Tartumaal. Kõik puhkemajad Pärnumaal ei asu linnast välja ning soovikorral saab endale puhkemaja valida ka linna sees. 

Pärnu linnast umbes 16 kilomeetri kaugusele jääb Linnumaja puhkemaja, kus saab peatuda kuni kuus inimest. Tegemist seega sobiva kohaga pigem väiksele seltskonnale või suuremale perele. Majas on kombineeritud nii modernset disaini kui ka vanema maamaja interjööri. Puhkemaja asub keset Uulut otse jõekalda ääres. Majas endas puudub saun, kuid jõele on ehitatud väike parvsaun ning selle kõrval on väikene grillimisahi.

Linnumaja puhkemaja parvsaun

Pikla puhkemaja Piirumi külas Luitemaa looduskaitsealal on üks uhkemaid ja uuemaid puhemajasid Pärnumaal. Kuna puhkemaja asub looduskaitsealal ning on väga hea asukohaga just neile, kes soovivad tegeleda linnuvaatlusega, siis on see eelkõike sobilik suurtele looduse armastajatele. Majja mahub ühtekokku ööbima kuni 15 inimest. Maja tegutseb ka külalistemajana, seega on igas magamistoas olemas eraldi vannituba. Lisaks on majas ilus köök, elutuba ning suur saun. Maja lähedal asub ka suitsusaun. Pärnu linn jääb 23 kilomeetri kaugusele.

Pikla luksuslik puhkemaja

Kaevu puhkemaja asub Pärnu linnas kaevu tänaval. Vanalinn jääb umbes 1,5 kilomeetri kaugusele ja Pärnu rand umbes 3 kilomeetri kaugusele. Majas on olemas saun ning avar elutuba koos avatud köögiga. Majja mahub ööbima kuni 12 inimest. Suvisel ajal saab aias grillida. Tegemist on linna populaarsema puhkemajaga. Kokku on majas viis magamistuba – neli kaheinimese voogida tuba ja viiendas magamistoas on kaks narivoodit. Majas on üle kahesaja ruutmeetri.