Puhkemajad Saaremaal

Millised on Saaremaa puhkemajad?

Puhkemajad Saaremaal on võrreldes mandril olevate puhkemajadega palju unikaalsemad, sest nad asuvad saarel. Seetõttu on ka enamus puhkemajad Saaremaal mere ääres või selle vahetus läheduses. Saaremaad iseloomustab ilus loodus ning pealinnas Kuressaares asuv mitmekesine spaade valik. Kuna turismisihtkohana on Saaremaa väga atraktiivne, siis tegutseb seal palju erinevaid puhkemajasid. Arvatavasti on neid seal rohkem kui üheski teises maakonnas. 

Läätsa puhkemajad pakuvad oma valikus nii privaatseid puhkemajasid kui ka külaliskortereid. Nende puhkemajad Saaremaal on väga populaarsed, sest nad asuvad Kuressaare ja Sõravere poolsaare vahepeal. Kompleksis asub lisaks kuuele külaliskorterile kaks saunamaja ja kaks puhkemaja suuremale seltskonnale. Kokku on majutuskohti 54le inimesele. Kes soovivad kindlasti endale tervet puhkemaja rentida, siis väiksem puhkemaja on sobilik eelkõike paarile inimesele ja suurem seitsmele inimesele. 

Läätsa puhkemaja

Västriku puhkemajad pakuvad majutust kuni 25le inimesele. Hoone kompleksis on 6 eraldi puhkemaja. Kogu kompleks jääb Kuressaares 7km kaugusele ja asub endises kalurikülas Nasval. Võimalik on rentida lihtsalt tubasid kui ka tervet puhkemaja. Valikus on nii suanaga kui ka ilma saunata puhkemajad. Suurematesse puhkemajadesse mahub kuni kuus inimest ja väiksemasse kuni neli inimest.